Παρασκευή, 15 Μαΐου 2009

ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΚΑΙ "ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΜΟΣΤΡΑ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ" ΕΧΕΙ ΩΣ ΜΕΛΗ ΒΙΑΣΤΕΣ -ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ-ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ SNUFF
Η ΛΕΣΧΗ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ "ΒΙΑΣΜΩΝ" ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ " ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ .... ΚΑΙ ΔΗ "ΕΠΙΤΙΜΩΝ"... KAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ - ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥΣ- ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΛΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ SNUFF.
Σας παρουσιάζουμε τον "επίτιμο" Etienne Davignon υποκόμη, ο οποίος ήταν ή εξακολουθεί να είναι διευθυντής της Kissinger Associates και καλός φίλος του Henry Kissinger, καθως επίσης και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και επίτιμος πρόεδρος της λέσχης Bilderberg. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ένας μάρτυρας τον έχει ονομάσειως"εκμεταλλευτή" παιδιών.
Ο μάρτυρας Χ2 αναφέρει συγκεκριμένα:«Στο ξενοδοχείο Cromwel στο Κνόκε είχαν συνάντηση με ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ οι : Delvoie - Karel - X2 - Lippens - Van Gheluwe - Etienne Davignon. Τα κορίτσια ήξεραν πού πήγαιναν αλλά και με ποιούς πήγαιναν . Ο Lippens χτυπά τα μικρά κορίτσια. Διάφορες τέτοιες συνευρέσεις έγιναν μεταξύ του Karel και Davignon στο ξενοδοχείο Memling .» (η κατάθεση του μάρτηρα Χ2 εδώ) (Σχετική πηγή εδώ).
Ο κύριος Lippens είναι φίλος και στενός συνεργάτης του κυρίου Etienne Davignon και o ΙΔΙΟΣ είναι εκ των βασικών συμμετεχόντων στις συνεδριάσεις της λέσχης Bielderberg .
Ο Maurice Lippens και ο αδελφός του Leopold έχουν ονομαστεί από τους μάρτυρες ως εκμεταλλευτές παιδιών, και όχι μόνον για την συμμετοχή τους σε κανονικό βιασμό, αλλά και στο δίκτυο snuff (οι μαρτυρίες εδώ) ===================================================
ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ - ΑΡΡΩΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΠΑΘΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΑΦΟΥ Η "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΥΣ.
===============================================
ΕΡΩΤΗΣΗ: Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ.
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ????
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....
Το πήρα από το φιλικό http://tolimeri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου