Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΟΝΒΟΪ "ΝΗΜΑ ΖΩΗΣ" ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η είδηση για το Κονβόι «Νήμα Ζωής» που κατευθύνεται στη Γάζα κάνει το γύρο του κόσμου! Ποιοι συμπαραστάθηκαν στην Ελλάδα;

Πρέπει να μην ξεχνάμε και να θυμόμαστε!
H Σοφία Σακοράφα (βουλευτής ΠΑΣΟΚ), ο Τάσος Κουράκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), ο Θέμης Τζήμας (ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης) και κυρίως η Ελληνοπαλαιστινιακή Φιλία με τον πρόεδρό της γιατρό Νάντερ ΑλΑμπάντλα!
Αυτοί στήριξαν το καραβάνι της ελπίδας!
Για να ξέρουμε τι μας γίνεται...

Greece gathered to receive a convoy "Lifeline 3"
Το Κονβόι «Νήμα Ζωής» πέρασε από την Ελλάδα με προορισμό τη Γάζα
Του εκπροσώπου Τύπου και Συντονιστή του κονβόι Zahir Berawi
Ένας μεγάλος αριθμός των φίλων της Παλαιστινιακής υπόθεσης επέδειξε την αλληλεγγύη του στο Κονβόι «Νήμα Ζωής» που κατευθύνεται στη Γάζα, όταν το κονβόι έφτασε στ Θεσσαλονίκη (Βόρεια Ελλάδα).
Οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που έδειξαν τη συμπαράστασή τους στους υπεύθυνους του κονβόι, ήταν ο Αναστάσιος Κουράκης (ΣΥΡΙΖΑ) και η Σοφία Σακοράφα από το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα. Επίσης ο εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα Θέμης Τζήμας, ο οποίος μαζί με εκπροσώπους της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης έδωσαν κάθε δυνατή βοήθεια στο κονβόι, αλλά και μερίμνησαν για θέματα διαμονής, στην πορεία προς την Αλεξανδρούπολη, μέχρι τα τουρκικά σύνορα που έφθασε το κονβόι.
Το κονβόι και οι υπεύθυνοι του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και την εκτίμησή τους σε όλους όσους συμμετείχαν στην υποδοχή και τη βοήθεια που πρόσφεραν. Πρωτίστως στην Ελληνοπαλαιστινιακή Φιλία και τον πρόεδρό της γιατρό Νάντερ ΑλΑμπάντλα, που κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για το κονβόι σ’ ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Το κονβόι θα διασχίσει τα τουρκικά σύνορα το πρωί της Τρίτης, από την πόλη της Αλεξανδρούπολης. Στο Μαρμαρά θα το υποδεχτούν με εκδηλώσεις, μεγάλος αριθμός επισήμων, προσωπικότητες από διάφορες πόλεις.
Το καραβάνι αλληλεγγύης θα καταλήξει στη Γάζα η οποία υπέστη τον άγριο βομβαρδισμό του Ισραήλ, που διήρκησε 23 ημέρες, από 27 Δεκεμβρίου έως 18 Ιανουαρίου και που σκοτώθηκαν περίπου 1.500 Παλαιστίνιοι και τραυματίστηκαν 5.500.
milad
* Στην Ελληνοπαλαιστινιακή Φιλία - HelenicPalistinian Friendship, για το σχετικό κείμενο στην αραβική και αγγλική.
Επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου