Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: "Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα".!!!!!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ.!!!!!

Έλαβα το παρακάτω γράμμα από νεαρό αναγνώστη:

"Διάβασα σε ένα διάλειμμα, νέα στο ίντερνετ.
Λένε για "ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΡΟ" στα σπίτια.
Έχω μάθει (είναι ούτως ή άλλως γνωστό) ότι η "πράσινη" τεχνολογία στα σπίτια βασίζεται:
-στον προσανατολισμό του κτηρίου
-κυρίως στα κουφώματα (δηλαδή τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ).
Τα παράθυρα είναι η αρχή και το τέλος σε αυτήν την υπόθεση.

Έτσι ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ (πιστεύω) ο λόγος του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού.
δες αυτό:
Προφητεία 1: "Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά δεν θα προφθάσουν" (Γιατί να μας επιβάλουν μεγάλο φόρο; μήπως επειδή μας χρεοκόπησαν;;;)

Προφητεία 2: "Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα".

Όσο το σκέφτομαι ο "φόρος στα παράθυρα" που αναφέρει ο Πατροκοσμάς, πρέπει να είναι αυτό με τη κυβερνητική προώθηση των εργολάβων, για την αντικατάσταση των κουφωμάτων, δηλαδή ο ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ αναγκαστικός "πράσινος φόρος", από τον οποίο τελικά θα ωφεληθούν μόνο η κυβέρνηση και οι εργολάβοι.
Αυτό που δεν μπορώ να εξηγήσω ακόμα είναι ο φόρος στις κότες.

Οι προφητείες θα επαληθευτούν, όπως συμβαίνει πάντα, είτε τις πιστεύουμε, είτε όχι".

ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:
Οι κότες την εποχή του Πατροκοσμά, υπήρχαν και εκτρέφονταν στις αυλές όλων των σπιτιών, και εξασφάλιζαν στα νοικοκυριά, φτηνή τροφή (κρέας, αυγά) και μάλιστα ....χωρίς ΦΠΑ. Στη ρήση του Πατροκοσμά, αντιπροσωπεύει γενικά και συνολικά τα τρόφιμα.
Μέχρι σήμερα, τα τρόφιμα (που ανήκουν στα είδη ευρείας λαϊκής κατανάλωσης), επιβαρύνονται με ΦΠΑ 9% και στα νησιά (νομίζω) ακόμα λιγότερο. Επίσης στον συντελεστή ΦΠΑ 9% υπάγονται υπηρεσίες, όπως τηλεφωνία, μεταφορές, ύδρευση, αποχέτευση, ηλεκτρισμός κλπ.
Όπως θα άκουσες τις τελευταίες μέρες, η κυβέρνηση Εβραίων των Αθηνών, φρόντισε να "διαρρεύσει" η πρόθεσή της, για ενιαίο ΦΠΑ 15%.
Όπως θα κατάλαβες, επειδή το 80-90% των δαπανών ενός νοικοκυριού, πηγαίνει για δαπάνες απλής διαβίωσης (τρόφιμα - υπηρεσίες άμεσης ανάγκης), το να μεταβάλει τον ΦΠΑ τροφίμων από 9 σε 15%, σημαίνει αύξηση του κόστους ζωής (επιβίωσης) κατά 6%, ενώ η μείωση του ΦΠΑ άλλων ειδών, από 19 σε 15% δεν αντισταθμίζει την άγρια φορολογία των βασικών ειδών τροφίμων, περισσότερο από 0,5%.
Επομένως, η τελική φορολογική επιβάρυνση, σε βάρος του κόστους συνήθους διαβίωσης των λαϊκών στρωμάτων, θα είναι 5,5%, για να έχουν να τρώνε οι λυσσασμένοι φασίστες, γαλαζοπράσινοι πολιτικάντηδες Η κυβέρνηση, μπροστά στον θόρυβο που προκάλεσε με τα συνεχή χαράτσια σε βάρος των φτωχών και των μισθοσυντήρητων, αναδιπλώθηκε προσωρινά, μέχρι να βρεθεί στη "κατάλληλη" νύχτα της, για να υλοποιήσει ακόμα μια αθλιότητά της, που ποτέ δεν ήταν στο προεκλογικό της "πρόγραμμα".
Επομένως, και στο "...θα βάλουν φόρο στις κότες" (τρόφιμα +6% ΦΠΑ), επαληθεύτηκε ο Πατροκοσμάς ο Αιτωλός και είναι θέμα χρόνου η υλοποίησή του από τη σάπια και φασιστική κυβέρνηση Εβραίων των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου