Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΛΟΥΛΗ ΚΑΙ ...ΛΟΥΛΑΘΗΚΑ!!! ΚΑΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΑ ΠΕΘΕΡΑ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΣ Ο ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΗΣ", ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΛΟΥΛΗ

"ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ", είναι το νέο κατόρθωμα του αλευροβιομήχανου, φίλου και κολλητού του Μητσοτάκη και πρώην Διοικητή του Αγίου Όρους, Κωνσταντίνου Λούλη.
Το δημοσίευμα είναι το παρακάτω, στο τεύχος Νο 237:
"Ιδρύθη Σύλλογος με σκοπόν την "...ηθικήν συμπαράστασιν του ηγουμένου π. Εφραίμ και της αδελφότητος της Ι. Μ. Βατοπεδίου..." με πρόεδρον τον πρώην Διοικητήν του Αγ. όρους Κων/νον Λούλη. Υπενθυμίζουμεν ότι ο κ. Λούλης, το 1989 ενεργοποίησεν την άδικον απέλασιν εξ Αγ. Όρους, του εκδότου του παρόντος περιοδικού από εξάρτημα της Μονής Δοχειαρίου, μεταφέροντας τα βιβλία και λοιπά πράγματα του Κελλίου εις την προβλήτα της Ουρανουπόλεως.
Υπέγραφεν ο κ. Λούλης με τρεις μασονικές τελείες, τις οποίες έπαυσεν να τοποθετεί κατόπιν συστάσεως του π. Θεοκλήτου Διονυσάτου.
Συνηργάσθει με τον Βαρθολομαίο όταν ήταν Διοικητής Αγίου Όρους και (μαζί) εγκατέστησαν τον π. Ιωσήφ και Εφραίμ εις την Ι. Μ. Βατοπεδίου, με πρωτοφανή εκβιασμόν και παρά τη θέλησιν της Ιεράς Κοινότητος και των παλαιών πατέρων της Μονής Βατοπεδίου.
Εσχάτως ο κ. Λούλης, αλευροβιομήχανος εκ Βόλου, ενώ συσταίνεται ως βαθέως θρησκευόμενος, εγκατέλειψεν την νόμιμον σύζυγόν του και τα τέκνα του, και συνήψε δεύτερον γάμον με μίαν νεαράν Ρουμανικής καταγωγής. Είναι δε μεγαλύτερος εις την ηλικίαν και από την νέαν "πεθεράν του" κατά μίαν δεκαετίαν. (Βλέπε "ΕSPRESSO" 11-5-2008).
Αυτός είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου υπερασπίσεως των Βατοπεδινών. (Βλέπε "PRES TIME" 20-2-2010)."
Είπα: Δεν είναι τυχαίο το σήμα της αλευροβιομηχανίας του. Συμπληρώνω ότι ο Κωνσταντίνος Λούλης, 13 Ιανουαρίου 2010, έφτιαξε και την ιστοσελίδα (μάλλον blog), http://friendsofimmb.net/ με τον αντίστοιχο τίτλο "Σύλλογος Φίλων Μονής Βατοπεδίου".

1 σχόλιο: