Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ --- ΠΑ.ΜΕ., ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.!!!

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ, ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!!!!

Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜΕ:

6979112273

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com

Αθήνα 10 Μαΐου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Πατριωτικό Μέτωπο, χαιρετίζει την απόφαση του

αγωνιστή για την Πατρίδα τη Δημοκρατία και τον Λαό μας καθηγητή Κώστα Ζουράρι, να συστρατευτεί στους αγώνες του.

Σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ, τονίζεται ο σημαντικός ρόλος τον οποίο καλείται να παίξει η διανόηση της Πατρίδας μας, τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα και ο λαός μας και ιδιαίτερα ανθρώπων του πνεύματος σαν τον κ. Ζουράρι, που με την διαρκή και αδιάλειπτη συνεπή τους στάση στα πράγματα, απέδειξαν πως όσο υπάρχουν Έλληνες όρθιοι και απροσκύνητοι, υπάρχει ελπίδα.

Ο καθηγητής Ζουράρις, είναι ο ακαδημαϊκός εκείνος, που δεν σταμάτησε από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, να τονίζει σε κάθε ευκαιρία, με έμφαση σε κάθε τόνο, την ανάγκη ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων, για να μην φθάσει η Πατρίδα μας στα σημερινά αδιέξοδα που την οδήγησαν, το καταχρεωμένο πολιτικό κατεστημένο της οικογενειοκρατίας, της διαφθοράς, της ασυνέπειας λόγων και έργων. Είναι ο πνευματικός εκείνος άνθρωπος, που σήκωσε φωνή για το Μακεδονικό, το Σχέδιο Ανάν, την διάλυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την υποθήκευση της δημοκρατίας μας. Είναι ο Πατριώτης εκείνος, που δεν σταμάτησε ποτέ να υπενθυμίζει προς κάθε κατεύθυνση πως τα προβλήματα της Πατρίδας και του Λαού μας, δεν έχουν πράσινες, μπλε ή κόκκινες λύσεις, αλλά Ελληνικές.

Σε συνδιάσκεψη εξάλλου που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, θα συγκροτηθεί και τυπικά η Διοικούσα Επιτροπή του Πατριωτικού Μετώπου και παράλληλα θα ανακοινωθούν τα μέλη της.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά πως:

  1. Το Πατριωτικό Μέτωπο είναι κίνημα ανοιχτό που αγκαλιάζει όλους τους Έλληνες, χωρίς αρχηγισμούς, ιδεοληψίες και μεσσιανισμούς, προτείνοντας την αυτοοργάνωση και όχι την «καθοδήγηση» ως μέσο συγκρότησης και ανάπτυξής του.
  2. Οι βασικές του αρχές, στηρίζονται, όχι σε θολοκουλτούρες αριστερού, δεξιού ή σοσιαλφιλελεύθερου τύπου, αλλά στην διεθνή εμπειρία. Τόσο από την επιτυχημένη εφαρμογή μέτρων για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες διεθνώς, όσο και από την ανάπτυξη των κινημάτων κατά της παγκοσμιοποίησης σε όλον τον κόσμο. Με βάση πάντα φυσικά, την πνευματική κληρονομιά των αρχιμαστόρων προγόνων μας.
  3. Οι στόχοι του Πατριωτικού Μετώπου, είναι ξεκάθαροι: Ρήξη με το παλιό το σάπιο και διεφθαρμένο. Επιστροφή στην Κοινωνία της Αλληλεγγύης. Ανατροπή των σχεδίων για κατοχή της Πατρίδας μας από ξένα κέντρα όπως το ΔΝΤ. Προστασία του Λαού μας αλλά και της αξιοπρέπειάς μας ως Έθνους-Γένους.

Εδώ ακόμη να προσθέσουμε πως ήδη στις κινητοποιήσεις κατά της κατοχικής συμμαχίας ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΛΑΟΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ολοένα και πιο μαζική είναι η παρουσία των Πατριωτών που πυκνώνουν τις τάξεις του ΠΑΜΕ.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλους τους Πατριώτες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις:

  1. Να έχουν σαν σύμβολό τους την ελληνική και μόνον την ελληνική σημαία. Η Γαλανόλευκη που κράτησαν στα χέρια τους οι αγωνιστές του ’21, ο Μανόλης Γλέζος και ο Σολωμός Σολωμού, είναι το καλύτερο και ωραιότερο σύμβολο και σε τούτον τον δύσκολο αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό μας.
  2. Να απομονώνουν αμέσως τους κουκουλοφόρους. Κανένας αγώνας κοινωνικός ή ακόμη και εθνικοαπελευθερωτικός δεν έγινε σε αυτόν τον τόπο, αλλά και διεθνώς, με καλυμμένο το πρόσωπο.
  3. Να εμποδίζουν τους βανδαλισμούς σε βάρος καταστημάτων, αυτοκινήτων κλπ και φυσικά να επεμβαίνουν αμέσως σε περιπτώσεις που διαπιστώνουν πως γίνεται πλιάτσικο.
  4. Τέλος, να γνωρίζονται με τον διπλανό τους. Οι καιροί είναι «πονηροί» και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτραπεί να παρεισφρήσουν στις κινητοποιήσεις μας τόσο «γνωστοί-άγνωστοι», όσο και «αγανακτισμένοι αλλοδαποί».
  5. Να θυμούνται πως ο αγώνας αυτός θα είναι μακρύς και επίπονος. Οι εγχώριοι εκφραστές της Goldman Sachs και του Soros, δεν θα εγκαταλείψουν εύκολα, το νέο φαγοπότι που ετοίμασαν στις πλάτες μας. Και πως όσο πιο γρήγορα τους ξεγαντζώσουμε από τον σβέρκο μας, τόσο πιο ευνοϊκότερα θα είναι τα πράγματα, για να ξαναστήσουμε την Πατρίδα και να αποκαταστήσουμε την πληγωμένη μας αξιοπρέπεια.

Σύνθημά μας: Ήλθε η ώρα τα όνειρα να πάρουν εκδίκηση. Τα λόγια του Οδυσσέα Ελύτη, οι δράσεις δικές μας.

==============================

ΣΧΟΛΙΟ ΜπαρμπαΝίκου Αρβανίτη:

Όσοι με έχουν διαβάσει, εδώ σ' αυτό το ιστολόγιο, πιστεύω, ότι αν διαβάσουν τα δελτία τύπου και το σχέδιο διακύρηξης του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, θα καταλάβουν ότι αυτό εδώ το νέο ξεκίνημα με εκφράζει στη τρέλα μου

ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΕΛΟΣ - ΠΑ.ΜΕ. ΛΟΙΠΟΝ!

ΝΑΙ!!! ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου