Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ BBC ΕΚΑΝΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

Ενώ η Ελληνική κυβέρνηση κατηγορείται για "κατασπατάληση των χρημάτων των φορολογουμένων", συγχρόνως καταδιώκει μοναχούς που δεν υποτάσσονται!!!!!
Το δημόσιο χρέος κλυδωνίζει την Ελληνική κυβέρνηση, που ευθέως κατηγορείται για τη κατασπατάληση των χρημάτων των φορολογουμένων, η ίδια κυβέρνηση καταδιώκει τους "αντάρτες" μοναχούς της ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ στη μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους.
 
Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο επικεφαλής της Ορθόδοξης Εκκλησίας, θέλει να εκδιώξει τους μοναχούς από το μοναστήρι τους, λόγω της αντίθεσής τους προς την ηγεσία του και εναντίον της προσπάθειά του να εξασφαλίσει στενότερους δεσμούς με την Καθολική εκκλησία.
 Οι μοναχοί έχουν δημιουργήσει ένα δίκτυο κρυφής τροφοδοσίας του Μοναστηριού τους, για να ξεπερνούν τον αποκλεισμό της αστυνομίας και της ακτοφυλακής. Οι αστυνομικοί έχουν εντολές από την εκάστοτε κυβέρνηση, να εποπτεύουν τον αποκλεισμό, για να αναγκάσουν τους Εσφιγμενίτες μοναχούς να εγκαταλείψουν το μοναστήρι. 
Από εκεί, ο Malcolm Brabant έστειλε τις εκθέσεις του και τις ανταποκρίσεις του για το BBC, αφού συναντήθηκε και συνομίλησε με τον ηγούμενο της Μονής Εσφιγμένου, με τον "επαναστάτη" μοναχό Πατέρα Σάββα, τον αγωνιστή για τη προστασία της Μονής Εσφιγμένου Ιωάννη Ρήγα και πολλούς μοναχούς.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ BBC ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ >>>>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου