Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Τον Πόντιο Πιλάτο παριστάνει ο Αρχιεπίσκοπος της Κρατικής-κρατούσας εκκλησίας, κ. Ιερώνυμος, για τη σκανδαλώδη απόφαση του συνοδικού του δικαστηρίου, για την απαλλαγή του πρώην μητροπολίτη Αττικής, κ. Παντελεήμονα, από τις βαρύτατες κατηγορίες που τον βαραίνουν.
Ως γνωστό, ο εν λόγω Μητροπολίτης, είναι τρόφιμος των φυλακών, για τα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία είναι ανακατεμένος.
Το εκκλησιαστικό δικαστήριο, έκρινε ότι πρέπει να επιστραφεί η μητρόπολη Αττικής της κρατικής-κρατούσας εκκλησίας, στον κ. Παντελεήμονα.
Ο κόσμος τι λέει; Λέει, ότι έπιασαν τόπο τα εκατοντάδες φαγωμένα εκατομμύρια
Ποιος έχασε τη ντροπή του για να τη βρουν αυτοί. Αυτοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι να χαρακτηρίζουν, πάλι χωρίς ντροπή τους αγωνιστές εσφιγμενίτες, ως αιρετικούς.
ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ;
Πληροφορηθήκαμε και εμείς το νέο σκάνδαλο για ασέλγεια κληρικού σε βάρος ανηλίκου και το καταδικάζουμε απερίφραστα, αλλά και εφιστούμε τη προσοχή στους εύκολους χαρακτηρισμούς, γιατί είναι το πλέον συνηθισμένο, ο κάθε αλιτήριος που εκδιώκεται για οποιονδήποτε λόγο από τη κρατική εκκλησία, αυτοχαρακτηρίζεται παλαιοημερολογίτης. Η εκκλησία των Γ.Ο.Χ., έχει επιδείξει στο παρελθόν, με ποιους δραστικούς τρόπους αντιμετωπίζει τέτοιες περιπτώσεις, αλλά δεν έχει και δικαιώματα ούτε εξουσίες, για να αντιμετωπίσει τους αυτόκλητους, παρ' ότι δεν ανήκουν στο χώρο των Γ.Ο.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου