Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Βρώμικη Επίθεση με Ούρα, των Σιωνιστών Εβραίων Παραγωγών, Σεναριογράφων και Ηθοποιών, Εναντίον του Θείου Προσώπου του Χριστού!!!!!

Οι Εβραίοι "Σφυρίζουν" (Κοροϊδεύουν) όλα τα (αγαπημένα) μας πρόσωπα

Οι αθλιοι εβραίοι (Παραγωγοί, σεναριογράφοι, ηθοποιοί), της Αμερικάνικης τηλεοπτικής σειράς "Σάϊνφελντ", έγιναν βαθύπλουτοι απο τους Αμερικανούς τηλεθεατές, και τωρα υβρίζουν και ....κατουράνε (!!!!!!!), το Θείο πρόσωπο του Χριστού.

3 Νοεμβρίου του 2009 στην εβραϊκή υπεροχή, Θρησκεία ....

Την περασμένη εβδομάδα είδαμε, ακόμα μια άλλη αηδιαστική απεικόνιση της εβραίικης αλαζονείας στα μέσα ενημέρωσης, όταν προβλήθηκε ένα επεισόδιο HBO, του Larry Δαβίδ "Curb Your Enthusiasm", που ονομάζεται "Bαρύ στομάχι". Σε αυτό, ο David παίρνει κάποιο είδος κάλπικου φαρμάκου, που τον κάνει να κατουρά άγρια (ασταμάτητα). Κατά την επίσκεψή τους στο σπίτι φίλης, προφανώς ο βοηθός του Goyim, χρησιμοποιεί τη τουαλέτα του σπιτιού, όπου συμβαίνει να έχουν ένα πορτρέτο του Ιησού μέσα στην τουαλέτα. Όταν ουρεί, πέφτουν πιτσιλίσματα επάνω στο πρόσωπο του Ιησού....!!!!!!!
Από μόνο του, αυτό το γεγονός, ήταν ήταν ένα κραυγαλέο χαστούκι στο πρόσωπο των Χριστιανών, αλλά συνεχίζει ρίχνοντας απορρυπαντικό, ο "Χριστιανός" βοηθός, ο Maureen, λέει βλακωδώς, πως οι σταγόνες των ούρων είναι δάκρυα από τα μάτια του Ιησού!!! Επιλαμβάνεται μετά και η μητέρα της φίλης, η οποία πάει σηκώνοντας με το χέρι, το καπάκι (της χέστρας) αναφωνεί "θαύμα". Εμφανίζουν επίσης το κορίτσι να ψάχνει τριγύρω, ενώ φορά με γελοίο τρόπο -ένα πολύ μικρό- shirt για το μέγεθός της, εκθέτοντας το λίπος της και το στομάχι της και κάνοντας ανόητη αναζήτηση (σαν να ψάχνει κάτι στα χαμένα). Οι Εβραίοι Larry David και Jerry Seinfeld, είναι αυτοί, που μεταχειρίζονται τόσο υποτιμητικά τη γυναίκα.

*Sep 29 - 00:05*
Όλοι οι Εβραίοι, όλη την ώρα: ο Larry David, ο Jerry Seinfeld, ο Michael Richards (δεν είναι τεχνικά κατασκευασμένος εβραίος, αλλά απαιτεί ο ίδιος να είναι Εβραίος), η Julia Louis-Dreyfus, ο Jason Alexander.
Αλλά δεν είναι μόνο ο Ιησούς, στον οποίο αυτοί οι άνθρωποι επιδεικνύουν Ουρολαγνεία, αλλά και άλλοι λευκοί άνθρωποι στην Αμερική. 'Οσο πιο πολύ κάνουν αυτές τις βλέννες, τόσο περισσότερο αισθάνεσαι να βρωμάνε, διότι κάθε φορά μπορούν να κάνουν κάτι ακόμα χειρότερο. Αυτή η αηδιαστική μυρωδιά (συμπεριφορά) του Εβραϊσμού, είναι τώρα διαδεδομένη σε μεγάλο βαθμό, σε ολόκληρη την Αμερική, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, την πολιτική και την οικονομία μας, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι Εβραίοι το κάθε τι.
Ως συνήθως, οι Εβραίοι απλώς ισχυρίζονται, ότι αυτά ήταν όλα κάτι το ξεκαρδιστικό και τυχόν παράπονα από τους Χριστιανούς αντιμετωπίστηκαν με ακόμα μεγαλύτερη γελοιοποίηση, αφού δεν το έχουν σε τίποτα (δεν διστάζουν) και τους αρέσει και να φυσήσουν προς αυτό (να το κλάσουν). Ένας Εβραίος στην εβραϊκή Εφημερίδα είπε ότι "ο Larry David απέδειξε και πάλι την ικανότητά του να προσβάλλει αδιακρίτως - και για άλλη μια φορά, είναι ξεκαρδιστικό". Χαρακτήρισε το HBO ως απλώς "παιχνιδιάρικο", και προέτρεψε να το δούμε. Ναι, παιχνιδιάρικο, δεξιά.

Αυτό το είδος ("τέχνης"), είναι κάτι που συμβαίνει όλη την ώρα τώρα. Κόλαση είναι, στη περίπτωση που συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ μόνο περιστασιακά θα ακούμε, για κάτι που δημιουργεί μια μικρή firestorm, ότι τα καθιερωμένα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να αγνοούν, λιγότερο ή περισσότερο, μέχρι να πάνε για την όποια μικρή υπόθεση, που την εκμεταλλεύονται σκληρά, για κάτι κακό που έκανε ένας λευκός σε έναν μαύρο.
Και κάποιος με μισό εγκέφαλο (χαζός), εύκολα μπορεί να δεί, ολόκληρη την αντιχριστιανική δομή (βάση-συγκρότηση) στις ταινίες του Χόλυγουντ κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Στην πραγματικότητα, έχουμε πάρει τώρα, ένα μεγάλο μέρος των εθνών εκείνων, που στις χώρες τους, στην πραγματικότητα μισούν τον Χριστιανισμό, πιστεύοντας ότι οι χριστιανοί είμαστε κάποιο είδος nutcases, που θέλουμε να τους πούμε (να τους επιβάλουμε) πώς να ζήσουν και τι είναι χαζό, τι είναι κακό, κλπ. κλπ.
Επίσης, έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα, που πιστεύει, ότι το Βατικανό είναι το πλέγμα των φασιστικών συνωμοσιών και η πραγματική πηγή των πολέμων, μέσω της κατάργησης όλων των ηλικιών (διαφορών?). Αρκετά θρασύς όταν σκέφτεστε για τους Εβραίους σαν τη Ρότσιλντ. Μπορούν, επίσης, και έχουν αρχίσει, να προωθούν την εκτύποση βιβλίων, με υποθετικές λεπτές θεωρίες, σχετικά με δήθεν μυστική χριστιανική ιστορία, όπως και για τη Μαρία τη Μαγδαληνή, ως σύζυγο του Ιησού / τις ανοησίες για το Άγιο Δισκοπότηρο, για κρυφό Ναού / ελευθερότεκτων, Συνομωσίες (μόνο στις εκδόσεις Gentile) και για "το ιερό θηλυκό» - στο οποίο προσδίδουν διπλό καθήκον, (δήθεν) για να επιτεθεί ο Χριστιανισμός και λευκό αρσενικό, ώστε να "καταπιεστούν" οι γυναίκες.
plane2.jpg
Οι Εβραίοι κωμικοί είναι κολλημένοι, στην επιθυμία να νιώσουν τη καθαρή ευχαρίστηση, ότι διαλύουν τον Ιησού και μας, όπως κάνει Goyim (στη τουαλέτα). Μερικοί από (αυτούς που βγάζουν) τις βλέννες: η Sarah Silverman, ο Μπιλ Mahr, η Sarah Bernhard (βλ. Εβραίος σελίδα μου βίντεο spew). Bottom: Ο αθυρόστομος Ράδιοσχολιαστής Kenny Hotz και η παραγωγός της ιδέας Tracy Κοέν, η οποία πέταξε ένα σύνθημα που λέει «Ο Ιησούς είναι χάλια" πάνω από το Τορόντο, τον Ιούλιο του 2008. Κοιτάξτε την Εβραίικη υποκρισία SOB!
Ο Χριστιανισμός και η πίστη στον Ιησού, έχει εδώ και καιρό υποστεί επίθεση από αυτούς τους ανθρώπους. Θα σας πουν, ότι αυτές οι θέσεις δεν είναι "αντισημιτικές", επειδή ο Ιησούς ήταν ένας Εβραίος, μπλα μπλα μπλα. Αλλά αυτό είναι εντελώς ένα μάτσο χάλια και παραλογισμός, όταν εξετάσουμε όλα τα πράγματα (στοιχεία) που αυτοί δεν θέλουν να ξέρουμε σχετικά.

Λοιπόν, ο κ. Smarty-Παντελόνια INCOG ΜΑΝ, μπορεί να πει, "ξέρω ότι ο Ιησούς ήταν ένας Εβραίος". Ας δούμε μερικά πράγματα, εντάξει; Κατ' αρχήν, ο Ιησούς ήταν από μια περιοχή που καλείται η χώρα των εθνών,................................
....................Το άρθρο συνεχίζει, με περιγραφή των αντίστοιχων αθλιοτήτων, που διοργανώνονται, επίσης από τους Σιωνιστές Εβραίους Παραγωγούς, Σεναριογράφους και Ηθοποιούς, στα τηλεοπτικά πάνελς, όπου από την μια πλευρά υπάρχουν οι πανέξυπνοι πάμπλουτοι "κουλτουριάρηδες" Εβραίοι, που κάνουν "αθώες" ερωτήσεις και παρατηρήσεις, στον απέναντι μαλάκα, που παίζει τον ρόλο του ηλίθιου Χριστιανού, για να εξελιχθεί το οργανωμένο καραγκιοζιλίκι, σε αντίστοιχο χυδαίο χλευασμό της ξευτίλας, σε βάρος του Χριστιανισμού και του ....."Εβραίου" Χριστού, σε βάρος του οποίου, επειδή και αυτοί είναι Εβραίοι, δείχνουν ότι μπορούν να ξεσπούν τη κάθε ανωμαλία τους.......................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου