Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ - ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

«Με την ψυχή στο στόμα» οι κατασκηνώσεις για ΑμΕΑ
Με καθυστέρηση τουλάχιστον μισού μήνα ξεκινούν εφέτος τα προγράμματα κατασκήνωσης για παιδιά με νοητικά και κινητικά προβλήματα. Είχε προηγηθεί κωλυσιεργία της πολιτείας αναφορικά με τη χρηματοδότηση του προγράμματος.
Όπως επισημαίνει στο tvxs.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ (Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ), Aναστάσιος Λαγόπουλος, το υπουργείο έκανε πάνω από 2,5 μήνες να εγκρίνει το πρόγραμμα, το οποίο αφορά σε 3.100 παιδιά που αντιμετωπίζουν αναπηρικά προβλήματα.
Για πολλά από αυτά τα παιδιά, η θερινή κατασκήνωση αποκτά ιδιαίτερα μεγάλη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους βρίσκονται έγκλειστα σε ιδρύματα.
Αύριο, τελικά, ξεκινά η λειτουργία της κατασκήνωσης στην περιοχή του Σταυρού, στις 6 Ιουλίου της αντίστοιχης στα Τέμπη και στις 11 Ιουλίου στον Άγιο Ανδρέα και την Κερατέα.
Προηγήθηκαν αλλεπάλληλες εκκλήσεις της ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ στα αρμόδια υπουργεία προκειμένου - έστω με καθυστέρηση - να εγκριθούν τα σχετικά κονδύλια και να κατανεμηθεί το απαραίτητο εποχικό προσωπικό στις κατασκηνώσεις.
από Ομάδα TVXS
Αναρτήθηκε από
http://hamomilaki.blogspot.com/
=============================================
Τι ξέρει ο Καραμανλής από στοργή και κοινωνική αλληλεγγύη.
Αυτός από μωρό εκπαιδευόταν στη παραλία ΜΗΚΥΒΕΡΝΑ !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου