Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

ΒΟΥΔΙΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ παπΑΡΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΟΕΙΔΩΝ

ΑΙΣΧΟΣ: Το Υπουργείο Παιδείας εισηγείται Βουδιστική παιδεία για τα παιδιά μας!

Κατόπιν εντολής του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Ε.Π.Θ.) εισάγεται στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως η θρησκεία της Γιόγκα. Μετά τον οργανωμένο πόλεμο κατά του μαθήματος των Θρησκευτικών και την υποβάθμισή του και πριν ακόμα καταλάβουμε τι έχει γίνει με τη λεγόμενη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, το Υπουργείο έδωσε εντολή, για σεμινάρια προς τούς εκπαιδευτικούς. Ήδη εστάλησαν από τα Γραφεία των Συμβούλων προς τούς Διευθυντές των σχολείων οι σχετικές οδηγίες (4 σελίδες).
Στο πρώτο έγγραφο σημειώνεται: Παρακαλούμε να προωθηθούν τα συνημμένα σε όλα (δική τους ή υπογράμμιση) τα σχολεία αρμοδιότητάς σας.
Στο δεύτερον έγγραφο σημειώνεται: Σεμινάρια για όλους τούς εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Η Yoga στην Εκπαίδευση.
Στο τρίτον έγγραφο σημειώνονται οι ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ και οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.
Και στο τέταρτον έγγραφο παρουσιάζεται το Πρόγραμμα Σεμιναρίων (Φιλοσοφία της γιόγκα, ο ρόλος της αναπνοής, Hatha Yoga, αναπνευστικές ασκήσεις (Prananayama) – Στάσεις (Asana) και βαθιά χαλάρωση κ.λπ…
Και όλα αυτά τα παρουσιάζουν ως ασκήσεις δήθεν του σώματος, ώστε να εξαπατούν τούς αφελείς ότι πρόκειται για γυμναστικές ασκήσεις. Η Yoga είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ κύριε Υπουργέ. Θα επανέλθουμε στο θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό.
Πηγή: “Ορθόδοξος Τύπος” της 26ης Ιουνίου.
Ανακοίνωση τής Ι. Μητρ. Πειραιώς για τη Γιόγκα
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΟΓΚΑ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ
ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς με αφορμή την ύπαρξη Κέντρων Γιόγκα στα γεωγραφικά όριά της ενημερώνει τους Ορθοδόξους Χριστιανούς, ότι η Γιόγκα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την ορθόδοξη πνευματικότητα.
Η Γιόγκα ετυμολογικά προέρχεται από το σανσκριτικό yuj που σημαίνει «σύζευξη» και «ένωση» του ανθρώπου με το απρόσωπο Απόλυτο Ένα του Ινδουισμού και των ανατολικών θρησκειών.
Επομένως η Γιόγκα δεν είναι απλή και αθώα μέθοδος χαλάρωσης, δεν είναι τρόπος αποβολής του άγχους, δεν είναι μέθοδος σωματικής ευεξίας, όπως διαφημίζεται, αλλά στάδιο του ινδουιστικού διαλογισμού που συνδέεται με την αντιχριστιανική θεωρία της μετεμψύχωσης.
Στις διάφορες σχολές Γιόγκα διαπιστώνουμε την άμεση εξάρτηση των ασκουμένων από ινδουιστή δάσκαλο (γκουρού) που τους καθοδηγεί και τους αλλάζει το ορθόδοξο χριστιανικό τους όνομα.
Οι διάφορες τεχνικές της Γιόγκα δεν έχουν σχέση με την επιστήμη, αντίθετα έχουν τα χαρακτηριστικά της μαγείας.
Η ενασχόληση με την Γιόγκα κρύβει ψυχικούς και σωματικούς κινδύνους.
Η «Νέα Εποχή του Υδροχόου», που πολεμά την Mίαν, Αγίαν, Kαθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν, την Ορθοδοξία μας, κατακλύζει την χώρα μας με την προβολή της Γιόγκα για να παραπλανήσει με το δαιμονικό δόγμα πως οι θρησκείες είναι ίδιοι δρόμοι που οδηγούν στον ίδιο σκοπό.
Καλούμε τους Ορθοδόξους Χριστιανούς και κυρίως τους νέους ν’ αντισταθούν στα ιδεολογικά προστάγματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να συνδεθούν με την ενορία τους και τους Ιερείς τους για να γνωρίσουν την ορθόδοξη άσκηση και πνευματικότητα.
Η ενασχόληση με την Γιόγκα είναι για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς ασυμβίβαστη με την διδασκαλία και τα δόγματα της Πίστεώς τους.
Η ενασχόληση με την Γιόγκα είναι άρνηση της Ορθοδόξου Πίστεως και βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος.
Αναρτήθηκε στο panellinio.blogspot.com
====================================================
Ο ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ συμβουλεύει, κυρίως τα νέα παιδιά:
Να κάνετε πραγματική έρευνα, μέχρι να βρείτε, ότι ο Βούδας ήταν ένας μεγιστάνας έμπορος χρυσού και μετάξης της εποχής του. Απόκτησε τεράστια οικονομική και πολιτική-κοινωνική δύναμη. Είναι από τους πρώτους που κατανόησε τη δύναμη της επαγγελματικής θρησκείας στις μάζες. Ταξιδεύοντας στη Κίνα και τις όμορες χώρες, ίδρυε υποκαταστήματα, με ανακάτεμα του εμπορίου του με τη θρησκεία που ίδρυσε. Κοινός κανόνας είναι "ο μύλος όλα τα αλέθει". Οι σημερινοί διάδοχοι, ακολουθούν την ίδια συνταγή, μόνο που βαριούνται να δουλέψουν ή αποφεύγουν να ανακατέψουν τις δουλειές τους (παρά μόνο των κορόϊδων), φοβούμενοι μη τυχόν και ζητήσουν οι πιστοί διανομή του πλούτου τους, που τον μαζεύουν με ευκολία.
Όσο για τη ΓΙΟΓΚΑ, έχει και αυτή χίλια πρόσωπα σαν τους Βούδες, και να μη μας παρασέρνουν όμορφες γυμνάστριες τύπου Πετρουλάκη, αλλά να έχουμε το θάρρος να δούμε την αλήθεια της κατάντιας, όπως φαίνεται στις γνήσιες φωτογραφίες. Δεν είναι απόκτηση δύναμης. Είναι η κατάντια του ανθρώπινου είδους.

1 σχόλιο:

  1. με ολο τον σεβασμο πως ειναι δυνατον να λετε πως εμεις οι ορθοδοξοι ειμαστε οι καλοι, βριζοντας και κατηγορωντας τους αλλους (βλ. βουδισμο). Δεν λεω πως εχετε λαθος σε αυτα που λετε, αλλα ο Χριστος ποτε δεν κατηγορησε κανεναν, αλλα μονο ειπε την Αληθεια. Δεν αναφερθηκε στα ψεμματα των Φαρισαιων και των λοιπων. Διωχνετε κοσμο και ειστε μακρυα απο την αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή