Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΨΕΥΤΟΚΑΛΟΓΡΙΕΣ ΣΤΗ ΠΡΕΒEΖΑ

Mαιμού καλόγριες έκαναν..χρυσές δουλειές στην Πρέβεζα!
Δύο γυναίκες από την Αθήνα που παρίσταναν τις καλόγριες και εξαπατούσαν τον κόσμο συνελήφθησαν από την αστυνομία στην Πρέβεζα.
Πρόκειται για μια 32χρονη και μια 31χρονη, οι οποίες φορούσαν ράσα και πουλούσαν εικόνες Αγίων, σταυρούς και κομποσκοίνια σε περαστικούς και καταστηματάρχες της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες έφτασαν καταγγελίες στην ασφάλεια Πρέβεζας για δύο καλόγριες οι οποίες εκμεταλλευόμενες το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών αποσπούσαν διάφορα χρηματικά ποσά, πουλώντας εικονίσματα και άλλα αντικείμενα πίστης.Οι υποτιθέμενες καλόγριες βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί στο Κανάλι Πρέβεζας και παρακινούσαν περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων να αγοράσουν εικόνες και σύμβολα της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που διέθεταν προς πώληση. Πολίτες όμως αντιλήφθηκαν από τι συμπεριφορά τους ότι κάτι δεν πάει καλά και ειδοποίησαν το τμήματα Ασφάλειας αστυνομικοί του οποίου συνέλαβαν τις δύο γυναίκες και τις οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, όπου σχηματίστηκε εις βάρος τους δικογραφία.
Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστό το χρηματικό ποσό, που συγκέντρωσαν από τις πωλήσεις, ενώ προανάκριση για το θέμα διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας
Αναρτήθηκε από http://epirusgate.blogspot.com στις
3:00 μμ
====================================
ΣΧΟΛΙΟ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Υπενθυμίζω, ότι στην Ήπειρο υπάρχει εντονότατο πρόβλημα παραβατικών συμπεριφορών.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και καλή δύναμη.Είχαμε και εμείς στο Άργος ένα τέτοιο περιστατικό με την διαφορά όμως πως μάζευαν ορισμένοι χρήματα σε στύλ έρανο,για ενίσχυση της Μητρόπολης Αργολίδας.Με ανακοίνωση ο μητροπολίτης Αργολίδας ανακοίνωσε αυτή την απάτη και νομίζω πως έγιναν συλήψεις.Πολλά θα δούν τα μάτια μας ακόμα..Ευχαριστώ για την φιλοξενία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλημέρα σας.Σας ευχαριστώ και ανταποδίδω.Πρόσθεσα καιέγώ το Blog σας στο δικό μου.Να είσθε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή