Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ !!!

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΥΙΕ ΘΕΟΥ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ.
ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΧΘΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΑ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
Θέλετε να μας καταλογίσετε λόξα, θέλετε παραξενιά, θέλετε να μας ρετσινιάσεται για οπισθοδρομικότητα (που δεν συμβαίνει) ή και εξαλλοσύνη;;;
Ότι βολεύει τον καθένα - ελεύθερα. Δεκάρα δεν δίνουμε στο τι θα μας καταλογίσει το κάθε βλήμα για το τι πιστεύουμε. Θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε τον Χριστό και Θεό μας.
Για να αποθαρρύνουμε τον κάθε αληταρά, να μη μας τα ζαλίζει με τις απατεωνιές τους, στην αυλόπορτα του σπιτιού μας έχουμε διακριτικά ένα σταυρό και στο γραμματοκιβώτιο έχουμε βάλει μικρό αυτοκόλλητο με την ένδειξη "ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΙΑΧΩΒΑ".
Σε αντιδιαστολή, εμείς ποτέ δεν πλησιάσαμε και δεν επιχειρήσαμε να προσηλυτίσουμε κάποιον μη Χριστιανό, στη Χριστιανική Πίστη μας. Ο καθένας να ανοίξει τα στραβά του και να διαλέξει ελεύθερα τη δική του.
Ελάτε όμως που οι διαβόλοι δεν με αφήνουν ήσυχο!!!
Τρεις φορές έχω αρπαχτεί με Γιαχωβάδες έξω από τη πόρτα του σπιτιού μου, επειδή ήλθαν ακάλεστοι και με παρενόχλησαν με αρρωστημένη φορτικότητα, για να με κάνουν... Γιαχωβά. Το παράξενο;;; Δεν πάνε μετά σε κανένα άλλο σπίτι. Έρχονται σε μας, ακούνε τα εξ αμάξης και φεύγουν σε ...άγνωστη κατεύθυνση, ενώ απέναντί μας, στον 2ο όροφο, μένει γνωστός Ιεχωβάς, που δεν λέει καλημέρα σε κανέναν γείτονα και που σε Εθνικές Γιορτές δεν βάζει στο μπαλκόνι του ποτέ την Ελληνική Σημαία!!!
ΣΗΜΕΡΑ, βρήκα στο γραμματοκιβώτιο, σε τρεις ξεχωριστούς φακέλους, στους οποίους είχαν γραφτεί τα ονοματεπώνυμα των ιδιοκτητών της οικοδομής μας, τα διαφημιστικά των αλητήριων και απατεώνων προσηλυτιστών ΙΑΧΩΒΑΔΩΝ, να με καλούν σε συγκεκριμένη διεύθυνση, τη Πέμπτη 9 Απριλίου 2009, σε κτίριο όπου και οι ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΟΙ !!! !!! !!!
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΥΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ:
1.- Αποκαλούν τους μαθητές του Χριστού μας και Αποστόλους της Πίστης μας, "ακολούθους", χτυπώντας καίριο δογματικό στοιχείο.
2.- Μιλούν για συμπεριφορά του Χριστού και Θεού μου, "πριν πεθάνει", ενώ ξέρουν ότι εγώ προετοιμάζομαι ψυχικά και σωματικά, για να γιορτάσω την ανάσταση και την αιωνιότητά Του.
3 & 4.- Υποκρίνονται πως τάχατες τιμούν τον Χριστό και Θεό μας, "με επέτειο του ΘΑΝΑΤΟΥ του" οι ρουφιάνοι και νεοδολοφόνοι !!!
5.- Με ...προσκαλούν να πάω μαζί τους, "για να θυμηθούμε το... ιστορικό γεγονός".
Κι όλα αυτά, μου τα κάνουν πάνω στη κορύφωση της νηστείας μου οι ξεφτιλισμένοι.
------------------------------------------------------------------------
Για όσους δεν γνωρίζουν ή καμώνονται πως δεν ξέρουν, ας ρίξουν μια ματιά στη διπλανοί Τουρκία (και άλλες Μουσουλμανικές χώρες) και εύκολα θα διαπιστώσουν, ότι η ίδια Αμερικάνικη συμμορία, παίζει και εκεί το ίδιο παιχνίδι με τον ...Αλλάχ ή τον ...Μωάμεθ, κι αν πάτε στη μακρινή Κίνα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε τον Ιεχωβά του ...Βούδα!!! !!!
Τέλος, ο μεγαλύτερος μύθος, είναι τα περί μη αναμείξεως των ιεχωβάδων σε καυγά ή πόλεμο. Χειροδίκησε σε έναν από τους τρεις καυγάδες ο ψευτομάρτυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου