Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Έναν 28χρονο συνέλαβε η Αστυνομία ως δράστη της στυγερής δολοφονίας της 83χρονης γυναίκας στο χωριό Κατοχή, στο Μεσολόγγι.
Ο 28χρονος που κρατείται στην Ασφάλεια είναι συγχωριανός της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημά του.
Θυμίζουμε ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη και βιασμένη μέσα στο σπίτι της στην Κατοχή Μεσολογγίου.
Μετά την πράξη του - που πιθανόν να είχε και συνεργούς - είχε αφαιρέσει και τη σύνταξη της άτυχης ηλικιωμένης.
Αναρτήθηκε από gianniotis.gr
Σημείωση από το ΚΕΝΤΡΙ: Υπάρχουν πολλά τέρατα που κυκλοφοράνε ανάμεσά μας. Πολλές φορές μοιάζουν με καθώς πρέπει κύριους, άλλες φορές από το βλέμμα τους καταλαβαίνεις ότι κρύβουν σαπίλα μέσα τους.
Βρε άτιμε, ας πούμε, ότι πείναγες και πήγες να κλέψεις, αυτο να το καταλάβω. Θα καταλάβαινα ακόμη και το ότι την σκότωσες, επειδή σε πήρε χαμπάρι, έβαλε τις φωνές, προσπάθησε να αντιδράσει και εσύ πάνω στο φόβο σου μην πιαστείς, την σκότωσες...Αυτό που δεν πρόκειται να καταλάβω ποτέ μου τομάρι, είναι γιατί την βίασες πριν την σκοτώσεις 83 χρονών γυναίκα; Γιατί ρε της φύλαξες τέτοιο τέλος στα στερνά της, να μαρτυρήσει στα χέρια σου γουρούνι; Και θα πρέπει μήπως να λυπηθώ αν μάθω ότι οι συγκρατούμενοί σου σύμφωνα με τους κώδικες και τους ηθικούς νόμους της φυλακής, σε κάνουν.... πριν σε αποτελειώσουν;
Αναρτήθηκε από ΚΕΝΤΡΙ στις 12:33 μμ
Σημείωση από χαμομηλάκι:
Τα κτήνη αδιακρίτως βιάζουν. Παιδιά, ηλικιωμένες....Μέσα στη φυλακή, για όλη τη ζωή του. Μέσα ισόβια, το κάθαρμα.

Αναρτήθηκε από hamomilaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου