Τρίτη, 7 Απριλίου 2009

ΜΕ ΞΕΝΑ ...ΚΟΛΥΒΑ, ...ΓΙΑΧΩΒΑΔΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΚΙΣ !!!

".....Καληνύχτα κύριε Δήμαρχε ΚΙΛΚΙΣ....
Ας υποθέσουμε λοιπόν κύριε δήμαρχε Κιλκίς, Δημήτρη Τερζίδη, ότι την Πέμπτη 9 του μήνα, η αμερικανόφερτη ΑΙΡΕΣΗ με την επωνυμία ‘ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ’, πραγματοποιεί την θρησκευτική τελετή της στο συνεδριακό κέντρο του δήμου μας, για τη χρήση του οποίου ΕΣΕΙΣ δώσατε την άδεια.
Ας υποθέσουμε επίσης, ότι την ημέρα εκείνη της τελετής των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ για τον εορτασμό της επετείου του …ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, παρευρίσκεται στην αίθουσα, ένας απελπισμένος άνεργος δημότης του Κιλκίς με το μοναχοπαίδι του και ο οποίος… πείθεται από τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ και γίνεται οπαδός τους.
(Ξέρετε, με τους γνωστούς…αμερικάνικους τρόπους)
Ας υποθέσουμε τώρα κύριε δήμαρχε, ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ο ίδιος δημότης με το παιδί του, παθαίνει ένα τροχαίο ατύχημα και ο μονάκριβος υιός του βρίσκεται.. στην εντατική και χρειάζεται άμεσα ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ αίματος για να κρατηθεί στη ζωή…
Γνωρίζετε κύριε δήμαρχε, ότι η ΑΙΡΕΣΗ αυτή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στους οπαδούς της την μετάγγιση αίματος και πως εξαιτίας αυτής της …προοδευτικής και …ανθρωπιστικής αντίληψης, έχουν κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους πολλοί συνάνθρωποί μας;
Ας υποθέσουμε ξανά κύριε Τερζίδη, ότι στην ίδια αίθουσα βρίσκονται και δυο μικρά αγόρια μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι ασπάζονται και αυτοί την ΑΙΡΕΣΗ των μαρτύρων του ιεχωβά. Όταν μετά από λίγα χρόνια, θα κληθούν από την μητέρα πατρίδα να υπηρετήσουν στον Ελληνικό Στρατό, τα ίδια αγόρια θα δηλώσουν ….ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ και θα αρνηθούν να πιάσουν το όπλο, επειδή θα τους το απαγορεύει η ….ΑΙΡΕΣΗ τους!
Γνωρίζετε κύριε δήμαρχε, ότι με την ενέργειά σας να δώσετε στην ΑΙΡΕΣΗ το συνεδριακό κέντρο του δήμου Κιλκίς, πως θα μπορούσατε να είστε Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ των δυο παραπάνω –υποθετικών- περιστατικών που περιέγραψα;
Φυσικά και είναι νόμιμο και μέσα στα πλαίσια του συντάγματος η παραχώρηση τους συνεδριακού κέντρου του δήμου Κιλκίς, σε μια ΑΙΡΕΣΗ συμπολιτών μας.
Έχει όμως ηθικά ερείσματα;
Εκτός κι αν είστε της άποψης πως ‘ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό’ που πριν από λίγους μήνες είχε εκφράσει ένας …εξαίρετος πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας!
Αν είναι έτσι τα πράγματα, τότε μπορώ να σας πω:
‘ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ’….
Αναστάσιος Καζαντζίδης

Εκπαιδευτικός - Αρθρογράφος
Υ.Γ.Ανάλογα περιστατικά όπως τα παραπάνω, μου έχουν επιβεβαιώσει διευθυντής αιματολόγος του ΕΣΥ και στρατιωτικός της στρατολογίας.

Αντίστοιχες ή ταυτόχρονες πηγές:


http://taxalia.blogspot.com/2009/04/blog-post_6682.html

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_8552.html

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ "Ράϊ Μπουγιουρντί" ή "Προσκυνοχάρτι" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ

ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ !!!

...και ΣΙΓΟΥΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ:
«Καθόμουν και έκλαιγα για την Ελλάδα. Παναγιά μου βοήθα κι αυτή τη φορά τους Έλληνες» (Θόδωρος Κολοκοτρώνης)"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου