Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΤΟ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ...ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ, ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ κα ΚΥΡΙΑΚΟΥ, κα ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, κα ...PROMOTION...

Τα χαμομηλάκια και τα πρωινάδικα
Τα χαμομηλάκια για δυο βδομάδες δεν έχουν Σχολείο.

Χαρά τους η ξεκούραση, χαρά τους οι διακοπές, δε λέω.
Φαντάζομαι όμως τα περισσότερο με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και τη μουρίτσα κολλημένη στην τηλεόραση να "απολαμβάνουν" τα πρωινάδικα και τα μεσημεριάτικα προγράμματα, δηλαδή να απορροφούν και να διδάσκονται ό,τι πιο ανόητο, κούφιο και επιβλαβές κυκλοφορεί...............

φωνάζει το http://hamomilaki.blogspot.com/ , στο οποίο πρέπει να πάμε, γιατί ΠΡΕΠΕΙ να πληροφορηθούμε συνολικά και να καταλάβουμε τις κρατικοδίαιτες και ευρωδίαιτες κυράδες, που αυτοπροβάλλονται στα κανάλια των συζύγων, για την αυτοπροβαλλόμενη αγαθοεργία που κουβαλάνε στο καύκαλό τους και μας βομβαρδίζουν....
Μιλάω για τη κα Κυριακού, τη κα Βαρδινογιάννη κάθε κα Prommotion, των οποίων η επιδεικτική τηλεοπτική προβολή, είναι πολλαπλάσια των διαφημιζόμενων παροχών στα παιδάκια.
Ποτέ δεν μας είπαν πόσα από αυτά που μας παίρνουν εμμέσως και αμέσως, ξοδεύουν για τη προβολή τους και πόσα για τα παιδάκια. Δεκάρα δεν βάζουν από τον πλούτο που μαζεύουν.
Το ίδιο ισχύει και με τη κόρη του Μητσοτάκη. Να τους φτύσουμε, γιατί κοροϊδεύουν και εμάς και τα παιδιά...
------------------------------------------------------------------------
Πέρα από αυτά που πρέπει να ακούνε οι κάθε λογής καραγκιόζηδες αβραγκιόζηδες, τέτοιες μέρες να βοηθάτε αυτούς που έχουν ανάγκη και κυρίως φτωχά παιδιά, είτε από το υστέρημα ή το περίσσευμά σας, χωρίς να επηρεάζεστε και εδώ, από τη μαύρη προπαγάνδα των μεγαλοκυράδων των ΜΜΕ.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ...ΧΑΜΩ...ΜΗΛΑΚΙΑ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου