Δευτέρα, 6 Απριλίου 2009

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ

ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ
1.- ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΨΕΥΔΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, οσονούπω αναμένω για άλλη μια φορά, να ανακοινώσουν οι Εβραίοι, παραμονές του εορτασμού της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ, τη 15η ή 20η (;) ανεύρεση και άλλων νέων οστών του Σωτήρα μας Ιησού, από την εβραιομασονική ψευδοαρχαιολογική σκαπάνη.
Ακούραστοι οι λεχρίτες. Όσο τα στυλώνουμε και τους λέμε αϊ σιχτίρι εβραιεεεεάκια, τόσο σκίζονται να μας βρουν καινουργή κόκαλα. Στο τέλος να δείτε, ότι οι ξεφτίλες, παρασυρμένοι από το εμπορικό τους οινόπνευμα, θα μας ζητήσουν να διαλέξουμε όσα κόκαλα θέλουμε από τους "Ιησούδες τους", κι ότι περισσέψει θα μας το κάνουν δώρο τα ρεντίκολα.
2.- Τα εδώ πρακτοράκια της Αμερικανοεβραίικης μαφίας των Ιαχωβάδων, κάνουν συντονισμένη παράνομη επίθεση προσηλυτισμού και κατ' οίκον παραθρησκευτική παρενόχληση, εκμεταλλευόμενοι το σάπιο καθεστώς Καραμανλή. Εκτός από Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, και σε άλλες πόλεις που έχουν κρυφά ή φανερά παραρτήματα, κάνουν συντονισμένη εκδήλωση την 9-4-2009, λίγες μέρες πριν τον εορτασμό της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, για να επιβάλουν γιορτή του θανάτου του ΘΕΟΥ μας οι βρωμιαραίοι. Αν αυτό ρε ξεφτίλα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, δεν είναι πρόκληση κατά της θρησκείας ενός ολόκληρου λαού, πες μας τι είναι, πέρα από ανικανότητα δική σου. Βγες αλητήριε ψευτοϊστορικέ Ηρακλείδη, και πες μας, ότι χθες και προχθές εμείς καταδιώκαμε τους ιεχωβάδες, με αποτέλεσμα να μας στέλνουν σήμερα ενοχλητικά και προσβλητικά ραβασάκια στο σπίτι, από απλή εκδίκηση, και άρα το φταίξιμο δικό μας, λόγω πρότερου ατίμου βίου.
ΟΥΣΤ ρε ψωριάρη.
3.- Μιας κι έχουμε συνδυασμένη επίθεση από παντού, εμείς βγάζουμε στη βιτρίνα τα όσια και ιερά μας, τα φιλάμε με σεβασμό και σας τυφλώνουμε ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ του κερατά, με τα χρυσάφια της δόξας του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ μας, νάχεται για χθες, για το σήμερα και κρατήστε όσο θέλετε και για μετά το Άγιο Πάσχα μας.
Εμείς μεγαλώσαμε με "Φωτιά και Τσεκούρι" στο σβέρκο μας και στράβωσαν οι λεπίδες του Τούρκου, δεν μας τρομάζουν οι πορδές του διαβόλου.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΨΥΧΗΣ:
"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" ,, του Ιστορικού κ. ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, όπως το βρήκε ο Αχιλέας Καλεμκερίδης στο http://redskywarning.blogspot.com/ και όπως δημοσιεύθηκε στο "ΕΘΝΟΣ" του Σαββάτου 21-3-2009:
«Καθόμουν και έκλαιγα για την Ελλάδα. Παναγιά μου βοήθα κι αυτή τη φορά τους Έλληνες» (Θόδωρος Κολοκοτρώνης).
Στις αρχές του 1827 η Πελοπόννησος εξακολουθούσε να υφίσταται λεηλασίες και καταστροφές από τα στρατεύματα του Ιμπραήμ.
Πολλές φορές οι Αιγύπτιοι επέστρεφαν για δεύτερη φορά στο σημείο από το οποίο είχαν περάσει λίγες ημέρες νωρίτερα, ολοκληρώνοντας την καταστροφή.
Οι περισσότερες εστίες αντίστασης είχαν εξουδετερωθεί.
Παρ’ όλα αυτά, οι Αιγύπτιοι δέχονταν συνεχείς επιθέσεις ελληνικών τμημάτων στρατιωτών και χωρικών, οι οποίοι, καθώς δεν μπορούσαν να δώσουν μετωπική μάχη, πλευροκοπούσαν τις εχθρικές φάλαγγες ή τις κτυπούσαν από τα νώτα προκαλώντας σε αυτές μεγάλες απώλειες.
Οι Πελοποννήσιοι συνέχιζαν την συγκινητική τους αντίσταση εξαντλημένοι, πεινασμένοι και άοπλοι οι περισσότεροι, παρ όλο που ο Ιμπραήμ εφάρμοσε την μέθοδο του προσκυνήματος σε μεγάλη κλίμακα, ιδιαίτερα μετά την επιστροφή του από το Μεσολόγγι.
Προσκύνημα ονομαζόταν στα χρόνια της Τουρκοκρατίας η δήλωση υποταγής μεμονωμένων ατόμων ή ολόκληρων ομάδων ή και περιοχών προς τον κατακτητή, εναντίον του οποίου είχαν εξεγερθεί.
Η αποδοχή της υποταγής εκφραζόταν έμπρακτα από τους Τούρκους με χορήγηση στους προσκυνημένους ειδικού πιστοποιητικού, γνωστού ως «ράι μπουγιουρντί» ή «προσκυνοχάρτι».
Με αυτό τον τρόπο οι επαναστατημένοι επανέρχονταν στην κατάσταση του νομιμόφρονα υπηκόου.
Ο Κολοκοτρώνης ανέφερε στα απομνημονεύματά του ότι όσοι οπλαρχηγοί προσκυνούσαν, κυρίως λόγω των υψηλών χρηματικών αμοιβών που τους υποσχέθηκε ο Ιμπραήμ, ήταν πρώην μισθοφόροι στην υπηρεσία των προκρίτων του Μοριά.

Πάντως, οι περισσότεροι άλλαζαν στρατόπεδο υπό τον φόβο των αιγυπτιακών επιδρομών.
Έτσι, οι βίαια και από φόβο προσκυνημένοι πολλαπλασίαζαν το κακό και έδιναν μια θλιβερή εικόνα προδοσίας που εκτεινόταν από την Ηλεία έως την Πάτρα, τη Βοστίτσα και τα Καλάβρυτα.
Τότε ο Κολοκοτρώνης προσέφερε την τελευταία μεγάλη υπηρεσία στην πατρίδα.
Υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες, ο Γέρος στην κυριολεξία "ξαναζωντάνεψε" την ετοιμοθάνατη Επανάσταση.
Με το σύνθημα «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» απάντησε με μια χωρίς προηγούμενο τρομοκρατία στην τρομοκρατία του Ιμπραήμ.
Μεταχειριζόμενος σκληρά μέτρα, απέτρεψε τον λαό της Πελοποννήσου από το να επανέλθει κάτω από την οθωμανική κυριαρχία και διατήρησε την φλόγα του πολέμου άσβεστη μέχρις ότου έγινε η Ναυμαχία του Ναυαρίνου και οι Μεγάλες Δυνάμεις συμφώνησαν για την ελευθερία της Ελλάδας.
Όσα χωριά αρνούντο να επανέλθουν στο ελληνικό στρατόπεδο, δέχονταν αιφνιδιαστικές επιθέσεις από τους άνδρες του Γέρου.
Σε όλο τον Μοριά οι πρωτεργάτες του προσκυνήματος συλλαμβάνονταν και εκτελούνταν. Στις πλατείες των χωριών οι απαγχονισμένοι συνεργάτες του εχθρού έκαναν τους διστακτικούς κατοίκους να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους τις απειλητικές προειδοποιήσεις του Έλληνα στρατηγού.

Μέσα στις τρομερά αντίξοες συνθήκες, που αυξάνονταν από την απροθυμία της Αντικυβερνητικής Επιτροπής να βοηθήσει τον Γέρο με χρήματα και με πολεμοφόδια, εκείνος έβλεπε ότι μόνο με τέτοιου είδους μέτρα θα μπορούσε να αποσοβήσει την μεγάλη καταστροφή. Ταυτόχρονα βέβαια προσπαθούσε με νουθεσίες να επαναφέρει τους προσκυνημένους στο πατριωτικό τους χρέος............".
Για τους Αθανάσιους Διάκους, τα Ζάλογκα, τα Κούγκια που δεν προσκύνησαν, ξέρεις τίποτα προσκυνημένε Ηρακλείδη;
Πολέμησες ποτέ για κάτι ερμαφρόδιτε ή ο κανόνας της αξίας σου βρίσκεται στο μήκος της γλώσσας σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου